Primul Centru de Bronhologie in sistem privat

"Pentru 2008 ne-am propus o strategie mai incisiva in ceea ce priveste impactul serviciilor noastre pe piata, motiv pentru care vom pregati surprize placute tuturor celor interesati de sanatate. Pentru inceput, inca din martie 2008, la Clinica de Diagnostic Gral Medical din Bucuresti am infiintat primul Centru de Bronhologie din Romania, care functioneaza in sistem privat", a declarat Georgeta Serban, General Manager.
Prin aceasta clinica se urmareste: diagnosticarea cat mai rapida, secventialitatea logica, costuri destul de reduse si evitarea traumatizarii pacientilor.

Ceea ce face ca aceasta clinica sa fie deosebita sunt: medicii de specialitate bine pregatiti, posibilitatea efectuarii biopsiilor, a bactereologiei, dar si a investigatiilor conexe (tomografie computerizata si radiografie pulmonara) si toate acestea fara ca pacientul sa stea zile intregi in spital in asteptarea diagnosticului.

Prof. Dr.
Ioan Paul Stoicescu, prezent si el la conferinta, sustine ca in maxim 15 ore de cand a intrat pe usa clinicii pacientul va stii diagnosticul, astfel, nici nu va fi internat si nici nu va suferi traumatisme.

Cu o experienta de peste 7 ani, clinica a reusit sa se evidentieze pe piata prin propriile servicii medicale la standarde internationale, efectuate in centrele proprii de diagnostic si tratament, atat in Bucuresti, cat si in tara.

In Bucuresti, Gral Medical ocupa locul intai in domeniul analizelor de laborator, realizate in cele 9 laboratoare pe care le detine.
In acest moment, compania detine o retea de 10 centre medicale, dintre care 6 in Bucuresti si cate unul in Ploiesti, Sibiu, Craiova si Pitesti. Astfel, clinica asigura o paleta larga de analize medicale cuprinzand consultatii si investigatii de specialitate, analize de laborator si imagistica medicala dar si servicii de medicina muncii.

Asistenta primara si consultatii de specialitate sunt oferite in domeniile: medicina interna, oftalmologie, reumatologie, stomatologie, medicina de familie, pediatrie, endocrinologie, cardiologie, urologie, neurologie, dermatologie, psihologie, alergologie, psihiatrie, obstetrica - ginecologie, ORL, boli infectioase, bronhologie, chirurgie generala, chirurgie generala si toracica, chirurgie pediatrica, chirurgie vasculare, diabet si boli de nutritie, gastroenterologie, geriatrie, pneumoftiziologie.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod