O noua clinica specializata in medicina fizica si recuperare

Facebook Twitter Comenteaza
O noua clinica specializata in medicina fizica si recuperare

O noua clinica specializata in recuperare fizica medicala si kinetoterapie va aborda domeniul afectiunilor si al traumatismelor musculo-scheletale. Clinica va fi deservita de o echipa de cadre medicale specializate, condusa de Prof Dr. Mihai Berteanu, medic primar recuperare, medicina fizica si balneologie.

Centrul medical, amplasat pe un intreg etaj al clinicii Medicover Victoriei, va cuprinde: ergoterapie, kinetoterapie si recuperare pentru pacientii care prezinta multiple aspecte disfunctionale ale aparatului locomotor pe fond neurologic, post-traumatic, reumatologic, vascular-periferic, dismetabolic.
Astfel, in cadrul clinicii Medicover, pacientii pot urma tratamente de recuperare medicala pentru afectiuni reumatismale (degenerative sau cronice inflamatorii), pentru sechele dupa traumatisme cranio-cerebrale si vertebro-medulare, precum si tratamente de recuperare medicala dupa interventii chirurgicale ortopedice si de chirurgie plastica sau tratamente de recuperare medicala in osteoporoza sau obezitate.

In cadrul acestei clinici, pacientii vor putea urma proceduri precum: electrostimulare musculara, terapie cu unde scurte, baie galvanica, hidroterapie, terapia cu unde de soc extracorporale, termoterapie.
 
Serviciile clinicii de recuperare sunt disponibile tuturor celor interesati, iar abonatii beneficiaza de reduceri intre 10% si 40%, in functie de tipul de abonament detinut.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod