Noul supliment alimentar Extrem Vit

Extrem Vit are o formula complexa care include grupe de substante nutritive foarte importante pentru un organism sanatos: vitamine, minerale, oligoelemente, aminoacizi si extracte naturale

Completarea formulei cu extracte naturale confera Extrem Vit proprietati tonice excelente. Laptisorul de matca si polenul sunt considerate unele dintre cele mai eficiente substante tonifiante ale organismului, in timp ce ginsengul creste rezistenta organismului si capacitatea de regenerare. Lansat de Ozone Laboratories, Extrem Vit a fost conceput pentru a fi de ajutor atunci cand esti epuizat si te simti slabit, cand faci un efort fizic sau intelectual mare sau cand trebuie sa iti imbunatatesti capacitatea de concentrare.
Produsul este indicat pentru imbunatatirea starii generale a organismului si asigurarea vitalitatii, in stari de epuizare, oboseala, slabiciune, alimentatie necorespunzatoare, in situatii de efort fizic si intelectual sustinut, pentru cresterea capacitatii de concentrare, precum si pentru cresterea rezistentei organismului la diverse boli. De asemenea are efecte benefice in perioadele de convalescenta, dar si pentru regenerarea parului si tonifierea pielii. "Toti ne dorim sa fim mereu in forma si plini de viata pentru a ne putea bucura de fiecare moment.
Extrem Vit ne aduce plusul de energie necesar pentru a face fata solicitarilor de fiecare zi, atat profesionale cat si personale", spune Catalina Hritcu, OTC Marketing Manager, Ozone Laboratories. Costul acestor vitamine se ridica la 26.5 RON pentru cutia cu 20 de comprimate si 14.5 RON pentru cutia cu 10 comprimate.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod