Medicina vibrationala



Dispozitivele de tip D.A.R. introduc in terapie un concept mai vechi, dar insuficient cunoscut si mediatizat, acela de medicina vibrationala. Medicina vibrationala considera ca fiinta umana este, de fapt, un organism multidimensional compus din sisteme fizice (sisteme celulare) aflate intr-un schimb interdinamic cu o serie de campuri energetice, cu o natura extrem de complexa, cu rol coordonator. Pe de alta parte, structura moleculara a corpului fizic reprezinta o retea complexa de campuri energetice interconectate intre ele. Aceasta retea energetica este organizata si hranita de sistemele de "energie subtila" ce realizeaza conexiunea dintre forta vitala si corpul fizic.
Coordonarea functiilor electrofiziologice, hormonale, activitatea structurilor celulare din corpul fizic sunt reglate si coordonate de catre o serie de sisteme energetice subtile, cu o ierarhie bine definita. Sanatatea si boala incep de la nivelul acestor straturi energetice. Aceste sisteme energetice speciale sunt puternic afectate de emotiile si de echilibrul nostru spiritual, de alimentatie, de factorii de mediu, de radiatiile telurice si de radiatiile emise de aparatura electrocasnica, telefoanele mobile, cablurile de inalta tensiune, antenele radio si tv, calculatoare. Aceste energii subtile influenteaza matricele celulare de crestere atat in sens pozitiv, cat si negativ.

Anuleaza efectele nocive si echilibreaza organismul

Medicina vibrationala incearca sa vindece "starea de boala" prin manevrarea acestor campuri de energie subtila, redirectionand energiile in corp, spre deosebire de medicina clasica ce manevreaza celulele cu ajutorul medicamentelor de sinteza sau al tehnicilor chirurgicale.
Corpul eteric sau corpul vital, ce inconjoara corpul fizic, este un camp holografic de energie, o matrice ce poarta informatia destinata cresterii, dezvoltarii si repararii corpului fizic. Corpul eteric este matricea energetica ce supravegheaza cresterea, dezvoltarea, precum si aparitia bolilor. Plantele, esentele florale, dilutiile homeopate, cristalele sunt "medicamente vibrationale", deoarece pot influenta aceste structuri subtile, imbunatatind functionarea organismului si vindecand bolile. Dispozitivele de tip D.A.R. actioneaza pe baza infoenergiilor din amestecurile de plante, substante organice apartinand regnului animal si cristalele aflate in componenta sa. Cristalele de cuart fumuriu utilizate au capacitatea de a inmagazina "forme-gand" vindecatoare si sunt programate cu informatii specifice ce utilizeaza energiile superioare ale constiintei. Ele purifica in mod natural energiile subtile, deoarece absorb energiile negative si transmit doar frecventele de natura pozitiva, benefica. Cristalele combina, gratie puritatii lor, fortele naturii si ale spiritului, canalizand energiile vindecatoare. Ele inlatura senzatiile de durere, cresc nivelul vibrational al organismului, resping energiile dizarmonice. Efectul de rezonanta asupra organismului uman se datoreaza structurilor cristaline din corpul uman - membrane si substante ce functioneaza ca si cristalele lichide. Transferul energetic cristal-organism are la baza fenomenul de biorezonanta ce apare intre structurile cristalului si aceste sisteme celulare "cristaline". Particulele de cristal au o structura geometrica aparte, ceea ce le permite conectarea la modele energoinformationale si la frecvente universale, pe care stiinta abia acum incepe sa le descifreze.
Cristalele de cuart fumuriu au capacitati unice, ce le permit sa transmita si sa stocheze energiile de natura vibrationala si sa amplifice campurile vindecatoare. Energiile transmise organismului uman prin si de catre cristalele de cuart fumuriu sunt absorbite si asimilate, prin biorezonanta, de sistemul biocristalin al corpului (o retea speciala de elemente celulare cu proprietati similare cu ale cuartului). Se remodeleaza astfel biocampurile, in special corpul eteric, stimuland si ajutand procesele de vindecare.

Refac matricea informationala si energetica a organelor bolnave

Plantele sunt inzestrate cu trei sisteme functionale: radacina, frunza si floarea, care corespund sistemelor umane si animale. Radacina mineralizata a plantei corespunde capului - deci este utila in afectiunile neurosenzoriale; frunza corespunde sistemului ritmic (circulator, respirator), iar floarea si ceea ce deriva din ea (seminte, fructe) - sistemului metabolic si organelor genitale. Acesta este sistemul "tripartitiei functionale" a organismului uman. Amestecurile de plante din componenta D.A.R. contin toate elementele "tripartitiei vegetale": radacini, frunze, flori (fructe, seminte). Plantele utilizate sunt plante cu o incarcatura energetica si informationala speciala, provenind din flora de pe teritoriul Romaniei, multe dintre ele fiind utilizate in vechile ritualuri de purificare si protectie a casei, a bunurilor, animalelor si oamenilor inca de pe vremea geto-dacilor. Plantele de leac si substantele organice animale folosite confera D.A.R.-ului o adevarata "semnatura vibrationala", care este amplificata si transmisa prin intermediul cristalelor (impreuna cu programele infoenergetice ale acestora) si al sistemelor biocristaline din organismul utilizatorului catre matricea energetica dizarmonica a organelor, tesuturilor, celulelor bolnave.
Aura (corpurile subtile) nu este statica, ci vibreaza cu o anumita frecventa carcteristica fiecarei fiinte in parte. La aparitia starii de boala, aceasta frecventa se modifica, aparand frecventa caracteristica bolii respective. D.A.R.-ul induce frecventa normala, "de sanatate", organismului pe care a fost aplicat, spargand tiparul energetic al bolii, fapt ce se traduce in plan fizic, in majoritatea cazurilor, prin disparitia afectiunii fizice. Dispozitivele D.A.R. refac matricea informationala si energetica a organelor, tesuturilor sau a celulelor bolnave, actionand la nivelul biocampurilor. Astfel, se pot ameliora si chiar vindeca o serie intreaga de afectiuni greu sau imposibil de tratat de catre medicina clasica. Mai mult, aceste dispozitive protejeaza organismul utilizatorului de efectele nocive ale radiatiilor telurice (zone geopatogene) si ale radiatiilor emise de calculatoare, aparatele radio si TV, aparatura electrocasnica, antene TV, care dezorganizeaza infoenergetic matricea celulara normala si induc aparitia asa-numitelor boli de civilizatie sau supratehnologizare. Echilibreaza si amplifica forta vitala, energia organismului uman si pot fi utilizate si la energizarea si purificarea energetica si informationala a apei si a alimentelor, prin aplicarea lor sub recipientul cu alimente sau apa timp de 30 de minute. Schema de tratament (numarul de dispozitive necesare si zonele unde acestea trebuie aplicate) se stabileste de catre medic, in functie de tipul si severitatea afectiunii si, acolo unde este posibil, de structurile infoenergetice ale pacientului (prin scanare si masuratori de tip radiestezic).
Schema de tratament este specifica fiecarui pacient, tratandu-se bolnavul, si nu boala, ca in medicina clasica. Acest tip de terapie, practicat la Centrul Mick-Med (www.mick-med.ro), de unde pacientii isi pot procura si dispozitivele D.A.R., se poate asocia cu toate celelalte terapii, clasice sau alternative, pe care chiar le potenteaza. In cazul persoanelor sanatoase din punct de vedere clinic, se recomanda utilizarea unui singur dispozitiv pentru protectie, echilibrare si energizare, ce trebuie aplicat in zona plexului solar, sau utilizarea unui dispozitiv de tip cruciulita sau bratara. In momentul in care D.A.R.-ul se aplica pe corpul unei persoane, el se autoprogrameaza cu frecventele energetice specifice, proprii persoanei respective. Din acest motiv, este recomandat ca dispozitivul sa nu mai fie atins de alte persoane in afara de utilizator. Inainte de prima utilizare si inainte de a fi aplicat altei persoane pentru tratament, D.A.R.-ul se pastreaza timp de sapte ore la frigider pentru a se curata energetic si a se reincarca. Tratamentul de acest tip dureaza intre 6 luni si doi ani, termenul de garantie al dispozitivelor fiind de trei ani.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Ioan pe 12 Sep 2006, 18:23
    raspuns

    Nu prea sunt la curent cu astea

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod