Ingrijirea intensiva a pielii in perioada maternitatii

Iti doresti foarte mult un copil, dar iti este teama ca pielea ta nu va mai arata ca acum? Deja esti insarcinata? Stii ca pe masura ce sarcina avanseaza, pielea este foarte solicitata si se intinde foarte mult?
Stii ca la nivelul pielii se pot forma zone de discontinuitate de tesut din cauza solicitarii excesive a acesteia, determinand aparitia vergeturilor? Stii ca pielea in aceasta perioada se poate irita foarte usor si poate sa apara o uscare excesiva a anumitor zone? Esti o mamica fericita cu un bebelus minunat si sanatos, dar ti-e teama ca vergeturile pot aparea si dupa nastere din cauza schimbarilor hormonale din organismul tau, dar si pentru ca scade elasticitatea pielii?

Gama Dr Fischer Maternity este creata pentru a oferi pielii un maxim de confort si catifelare in perioada pre si post natala.
Produsele previn uscarea si iritarea pielii, avand un efect calmant asupra acesteia, minimalizand astfel posibilitatea aparitiei vergeturilor. Confera o hidratare intensa, catifeleaza, reimprospateaza si redau pielii moliciunea.

Pre&Post Natal Nourishing cream – crema nutritiva antivergeturi: hidrateaza si hraneste intens pielea in perioada pre si post natala; previne aparitia vergeturilor si combate deshidratarea si iritarea pielii; contine un complex bogat in extracte de plante si vitamine: uleiuri din migdale, avocado si seminte de struguri, vitamina E si Pro vitamina 5.

Pre Natal Oil Gel – Gel prenatal antivergeturi: este hipoalergenica si se absoarbe cu usurinta; are dubla actiune: hidratanta si nutritiva; protejeaza elasticitatea pielii si previne aparitia vergeturilor; contine vitamina E, uleiuri de migdale, galbenele si seminte de struguri.

Pre-Natal Foot Cream – Crema-gel pentru ingrijirea picioarelor: contine un complex de extracte din plante cu efect revigorant ce improspateaza si energizeaza picioarele.
Ajuta la calmarea durerii picioarelor obosite si umflate, inlatura senzatia de „picioare grele“ din timpul sarcinii; contine uleiuri de migdale, galbenele, avocado, seminte de struguri, menthol, Hammamelis si Aloe vera.

Pre & Post Natal Wipes – Servetele umede pentru uz intim: ingrijeste si calmeaza zonele intime ph 5,5; sunt indicate pentru igiena intima zilnica, in timpul si dupa sarcina; contin extract de musetel si Hammamelis 50%.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod