În cadrul Programului Școlar Colgate, elevii devin Super Eroi ai zâmbetelor sănătoase



Evenimentul de la Hunedoara este primul dintr-o serie de activități și evenimente interactive desfășurate de Colgate-Palmolive în toată țara până la finalul lunii mai, prin care copiii din clasele primare află care sunt regulile unui periaj corect pentru a avea mereu dinți sănătoși.
   
În ultimul an, Colgate România a lansat Colgate© Maximum Cavity Protection, un produs revoluționar care reduce riscul apariției cariilor, oferind protecție pentru toți membrii familiei.

Colgate© Maximum Cavity Protection cu Agentul de Neutralizare a Acizilor din ZaharuriTM este prima şi singura pastă de dinţi anti-carie cu Agentul de Neutralizare a Acizilor din ZaharuriTM, care oferă protecţie suplimentară, acţionând direct asupra acizilor din zaharuri.
Studiile au indicat că noul produs reduce leziunile carioase incipiente de pe dinţi cu 50%, după 6 luni, un procentaj mult mai mare în comparaţie cu cel al unei paste obișnuite cu fluor, 32%. De asemenea, ajută la reducerea cu până la 20% a incidenţei cariilor noi.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod