Iaurtul clasic este consumat la micul dejun si seara

Romanilor le place iaurtul clasic mai ales la micul dejun sau ca o gustare de seara. Dupa testari si focus-grupuri* realizate de Müller Dairy in Romania, compania a descoperit ca 51% din romanii prefera sa se bucure de un iaurt natural la micul dejun, in timp ce 40% dintre ei aleg sa manance iaurt simplu ca gustare de seara.
Oamenii considera iaurtul simplu foarte sanatos, dar nu sunt incantati de gustul acrisor al acestuia. Un iaurt usor dulce, atat cat sa transforme o gustare obligatorie intr-una placuta si preferata, ar fi o solutie excelenta pentru ca romanii sa introduca mai multe lactate in dieta lor.

Cercetarea a relevat, de asemenea, faptul ca peste 43% dintre noi consuma iaurt alb de 2-3 ori pe saptamana, in timp ce 49% mananca iaurt simplu chiar mai des. Surpriza a venit impreuna cu degustarea mai multor tipuri de iaurt din aceasta categorie, inclusiv Müller Bianco - acesta din urma a impresionat peste 57% din respondenti, care au spus ca gustul sau un pic dulce este bun si foarte bun.

"Pentru ca oamenii mananca iaurt clasic mai ales acasa sau in timpul orelor de lucru, o varianta mai dulce a acestuia are un potential mai mare de a deveni o gustare mult asteptata", a declarat Tzafrir Granat,  vicepresedinte marketing la Müller Dairy Romania.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod