Curs pentru a-ti controla stresul

In perioada 28-29 mai ai posibilitatea de a urma un curs de "Managementul stresului", care te va ajuta sa-ti gestionezi stresul pentru a maximiza potentialul

Locatia: Centrul de instruire SENTRIQ, Cladirea IRIDIUM, etajul 4, Str. Oltetului nr. 15, sector 2, Bucuresti. Pretul cursului este de 280 euro plus TVA. Programul este dezvoltat pentru a ajuta participantii sa-si identifice factorii de stres precum si tehnici eficiente de reducerea si controlul stresului. Obiectivele urmarite: cunoasterea stilului personal de management al stresului; capacitatea de a diferentia stresul negativ de cel pozitiv; imbunatatirea cunostintelor cu 12 tehnici de management al stresului si cateva exercitii de relaxare.
Inscrierile se pot face completand formularul de pe site www.pbc.ro sau la telefon 0722.549326. Stresul este un fenomen natural care apare in viata de zi cu zi. Cercetatorii au stabilit ca foarte multe boli au drept cauza un stil de viata in care stresul excesiv si tensiunea cronica devin stari normale. Urmatoarele cursuri organizate de PBC si programate in perioada urmatoare sunt: "Secretariat eficient" 12-13 mai; "Managementul proiectelor" 19-20 mai; "Managementul riscurior industriale" 1 iunie; "Marketing" 9-10 iunie; "Managementul echipelor" 4-6 iunie; "Tehnici avansate de vanzare" 7-8 iunie.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • monicalumi pe 10 Mai 2007, 13:57
    multumiri

    ptr.atentia acordata zilnic...

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod