"Cu o singura donare poti salva chiar trei vieti!"

Filiala de Cruce Rosie a Sectorului 5 Bucuresti, lanseaza cea de-a doua etapa a campaniei de donare de sange voluntara si neremunerata, "Cu o singura donare poti salva chiar trei vieti!".
Campania are ca scop sporirea rezervelor de sange din centrele de transfuzii si constientizarea publicului larg asupra importantei donarii de sange voluntare si neremunerate. Luni, 27 octombrie 2008, salariatii SC Vel Pitar SA – Sucursala Bucuresti se alatura campaniei lansata de Crucea Rosie si vor dona sange. Este un exemplu de responsabilitate sociala pe care salariatii Vel Pitar doresc sa-l arate fata de criza de sange din sistemul sanitar.

Programul de sensibilizare a populatiei pentru donarea de sange voluntara si neremunerata a Filialei de Cruce Rosie din Sectorul 5, a debutat in data de 17 octombrie, cu gestul umanitar al unui numar de 58 de angajati de la Electromagnetica SA.


Fiecare persoana care are intre 18 si 60 de ani, greutatea peste 50 de kg si care nu a suferit de hepatita, malarie, sifilis, epilepsie, ulcer, diabet zaharat, boli de piele, boli de inima, tuberculoza sau miopie peste (-) 6 dioptrii, se poate alatura campaniei "Cu o singura donare poti salva chiar trei vieti!".
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod