Cancer si diabet din cauza chipsurilor!

Chipsurile sunt periculoase pentru organism, deoarece contin coloranti chimici, sute de calorii si pot duce la obezitate si chiar cancer.
Acestea nu sunt singurele afectiune pe care le formeaza in organism. Chipsurile, de asemenea, creeaza hiperactivitate si deficienta de concentrare la copii. Cu toate acestea tinerii sustin ca le place sa consume aceste produse numai fiindca le place gustul.

Cu toate ca sunt bune la gust si crocante, chipsurile contin foarte multe zaharuri si grasimi. Produsele au o densitate energetica de peste 500 de kilocalorii la suta de grame, mult mai mult decat are cartoful ca atare.

"Un cartof procesat in felul acesta are de 5 ori mai multe calorii si de aici, supraponderabilitatea, obezitatea, de la obezitate sindromul metabolic, adica hipertensiune, boli cardiovasculare, diabet de tip 2, cancer", a declarat Gheorghe Mencinicopschi, director Institutul de Cercetari Alimentare.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • dobrita pe 25 Oct 2007, 15:16
    chipsurile

    si cand te gandesti ca in scoli sunt buticuri cu o vanzare f f mare la chipsuri. Propun ca in locul chipsurilor sa se vanda banane, sunt alimente inteligente.PARINTI feriti-va copii de chimicale si eeeeeeeeuri cancerigene. Multa sanatate!

    0
    0

  • mimi pe 24 Oct 2007, 11:28
    chipsurile

    ai grija mare,ca avem factori favorizanti,genetic vorbind

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod