Campanie:'Eroi obisnuiti' - Neoplasmul, boala care poate fi controlata



Neoplasmul, boala care poate fi controlata. Institutul National al Cancerului din Franta a lansat la inceputul acestui an o campanie anticancer. Sub genericul "Eroi obisnuiti" sunt facute cunoscute marturii ale doua milioane de persoane care au sau au avut cancer. Autorii campaniei isi propun sa transmita populatiei o noua perspectiva asupra cancerului. Purtatorii mesajului sunt "Eroi obisnuiti", persoane care traiesc cu aceasta boala sau au reusit sa o invinga. La inceputul lunii ianuarie, persoane necunoscute au iesit din anonimat prin acceptarea de a aparea pe cele aproximativ 30.000 de afise si bannere raspandite in Franta.
"Suntem doua milioane de eroi obisnuiti" este scris pe aceste afise. S-a pus intrebarea daca este o campanie publicitara cu scopul promovarii unui serviciu sau a unui produs medical misterios. S-a mers pana la a se vorbi despre un nou film si o modalitate originala de casting. Raspunsul a venit la inceputul acestei saptamani, cand au aparut portretele si declaratiile celor care se confrunta cu cancerul. Campania mai are in program 22 de filme, informatii difuzate mai ales in week-end la posturile de radio si alte filme accesibile internautilor pe site-ul institutului (www.e-cancer.fr).
INCIDENTA. Un barbat din trei si o femeie din patru au sau au avut cancer. In prim-plan vor fi 40 de "eroi obisnuiti", caci
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod