Campania de testare gratuita a colesterolului

In perioada octombrie-noiembrie 2007, toate persoanele care vor intra in farmaciile Remedio din Bucuresti vor putea sa-si masoare colesterolul, glicemia si tensiunea gratuit. De asemnea, pacientii vor beneficia de consiliere medicala de specialitate pe toata durata campaniei.
Campania include 10 farmacii Remedio din capitala in care, de luni pana vineri, orice persoana isi poate verifica colesterolul, glicemia si tensiunea.

Primii 300 de pacientii vor beneficia de toate cele trei servicii in mod gratuit urmand ca pana la sfarsitul lunii noiembrie, toti bucurestenii care cumpara un test de colesterol primesc gratuit un test pentru glicemie si posibilitatea de a-si verifica tensiunea.

De asemenea, suplimentii alimentari pentru colesterol vor avea preturi reduse pe durata celor 2 luni ale campaniei.
Omega 3 si Diabetiker (vitamine pentru diabetici) de la Doppelherz, Hipo-col de la Ozone si Epamarin si Dialevel de la Wallmark sunt produsele care vor avea preturi speciale in aceasta perioada.

Testele utilizate sunt teste de unica folosinta care pot fi realizate individual, direct la farmacie sau acasa. In functie de rezultate, medicii specialisti vor acorda primele sfaturi sau vor indruma pacientii catre investigatii medicale mai amanuntite acolo unde este cazul. Programarile se vor face in farmacii.


Potrivit unui studiu realizat anul acesta de compania Ozone Laboratories, peste 45% din locuitorii capitalei au colesterolemia ridicata, situandu-se astfel pe primul loc la nivelul tarii.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • luciana pe 2 Oct 2007, 14:09
    colesterol

    De ce aceasta campanie nu este valabila in toata tara? Numai bucurestenii au colesterol? Sau restul nu mai conteaza!!!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod