Astazi este "ZIUA NATIONALA FARA TUTUN"!

Stabilita in cea de-a 3-a zi de joi a lunii noiembrie, ziua nationala fara tutun este marcata de autoritatile sanitare prin deschiderea unei linii telefonice gratuite, care sa vina in sprijinul persoanelor care doresc sa renunte la fumat.
Incepand de astazi, la numarul de telefon 08008 786738628 ("08008 STOPFUMAT"), de luni pana vineri, intre orele 8.00-20.00, specialistii Institutului National de Pneumologie "Marius Nasta" din Bucuresti vor oferi tuturor celor interesati informatii legate de efectele consumului de tutun si despre modalitatile de renuntare la acest viciu.
 
In acest context, autoritatile de Sanatate Publica si a municipiului Bucuresti vor organiza campanii locale de informare si educare a populatiei atat pentru incurajarea renuntarii la fumat si adoptarea unui stil de viata sanatos, cat si pentru popularizarea acestui nou serviciu telefonic.
 
In plus, la adresa de www.srp.ro se gasesc date referitoare la cabinetele care pot asigura aceste servicii.
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • grigore madalina pe 18 Nov 2006, 18:58
    am reusit

    incepusem sa ma simt rau mai ales dimineata,imi doresc ca atunci cand voi naste sa am un copil sanatos si am zis:nu se poate sa nu am vointa necesara de a renunta la fumat si cu vointa multa si incredere in mine am reusit.este greu dar daca iti doresti cu adevarat reusesti.

    0
    0

  • elena_dragos pe 17 Nov 2006, 11:52
    fumatul

    m-am lasat de fumat acum o saptamana, spar sa am taria de careter sa nu ami pun tigare in gura.spar ca asa o sa pot concepe si eu un copil.nu mai fumati !!!!!!!!!

    0
    0

  • verapopa pe 16 Nov 2006, 18:17

    am fost fumatoar etimp de 5 ani, am renuntat la tutun in momentul in care am ramas insarcinata si nu m-am reapucat de fumat niciodata. Fumatul este o bomba cu efect intarziat!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod