Alimente si consultatii gratuite pentru familiile nevoiase

Facebook Twitter Comenteaza
Alimente si consultatii gratuite pentru familiile nevoiase

300 de familii care traiesc in catunele din zona Chiliile din judetul Buzau, in urma actiunii care va avea loc in 26 martie, in vinerea Floriilor, vor primi alimente necesare pentru masa de Paste, cat si produse de igiena si imbracaminte.

In cadrul proiectului "Zoom pe Romania", de cel putin doua ori pe an (de Paste si de Craciun), Asociatia BGS isi mobilizeaza partenerii sa formeze impreuna o caravana umanitara, pentru a duce comunitatilor defavorizate, produse alimentare care ar trebui sa umple masa de sarbatoare a fiecarui roman.

La actiune vor participa si doua echipaje ale ambulantei, care vor face consultatii medicale gratuite la domiciliul beneficiarilor ajutoarelor.
"Am considerat ca fiind foarte utile aceste consultatii, intrucat media de varsta a locuitorilor catunelor este de peste 65 de ani, iar majoritatea acestor oameni nu au mai beneficiat de un consult medical de ani de zile", declara dr. Eduard Sersea, medicul coordonator al Ambulantei BGS.

Caravana va porni la drum cu 20 de masini de teren de mare putere, pentru a transporta si distribui in catune toate aceste produse, in valoare totala de peste 80.000 lei.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod