Alianta impotriva anorexiei

Leaderi ai modei din Spania s-au alaturat campaniei de respingere a modelelor anorexice, alta data atat de populare prin formele aproape scheletice, incercand sa ofere un nou canon al frumusetii feminine.
Pentru ca totul sa fie cat se poate de serios, participantii au redactat si un set de 12 masuri, in colaborare cu Ministerul Sanatatii din Spania, care include si schimbari in prezentare in vitrine a hainelor, dar mai ales respingerea modelelor anorexice. O alta dorinta este ca masurile hainelor sa fie armonizate la nivel mondial, pentru a nu mai exista erori si confuzii.

Noile reguli sunt o reactie fata de impactul negativ pe care il au modelele anorexice asupra industriei si consumatorilor.
Noile norme propun modele ale frumusetii feminine mai apropiate de realitate, in locul celor obtinute dupa diete severe si periculoase, si dupa testarea in lumea modei spaniole, vor fi prezentate si in strainatate.

Giorgio Armani s-a inscris in campania de promovare a modelelor cu forme mai plinute care sa defileze pe podiumurile de moda si incearca sa-i atraga si pe alti colegi de breasla in acesta initiativa.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • olympe pe 19 Mar 2008, 14:30

    Este un lucru foarte bun deoarece nu prea gasesti haine si pt persoanale mai plinute toate foto modelele sunt slabe.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod