6 lucuri pe care nu le stiai despre slabitul prin Kangoo Jumps!

Fiecare femeie isi doreste sa aiba un corp de invidiat, pe care sa il etaleze cu mandrie in fiecare zi, dar mai ales vara. O metoda extrem de eficienta pentru slabit si totodata distractiva o reprezinta antrenamentele Kangoo Jumps!
Iata care sunt beneficiile acestui sport, dezvaluite de Lavinia Cristache, instructor international Kangoo Jumps, instructor aerobic si Personal Trainer specializat in Cardio Fitness, Body Building si Functional Training:
 
1.    Exercitiile kangoo jumps reduc leziunile din zona gleznelor, a coloanei sau a soldurilor, atenuand impactul corpului cu solul cu pana la 80%
2.    Sariturile executate in exercitiile kangoo jumps isi au originile in medicina si gimnastica recuperatorie, procedura fiind una des utilizata in trecut de catre sportivii care suferisera accidentari sau de catre pacientii care trebuiau sa se recupereze din punct de vedere fizic, in urma unor accidente.
3.    Ghetele de kangoo jumps sunt concepute in asa fel incat sa mareasca efectul exercitiilor cardio asupra organismului, avand totodata efecte benefice asupra inimii si plamanilor
4.    Exercitiile kangoo jumps nu doar ajuta la o slabire rapida, dar maresc si forta fizica, cresc tonusul muscular si duc la o elasticitate sporita.
5.    Kangoo jumps te ajuta sa scapi de toata grasimea inestetica de pe picioare, coapse, solduri sau abdomen
6.    Exista mai multe tipuri de Kangoo Jumps, fiecare avand un rol esential in procesul de slabit:
•    Kangoo Kick, care foloseste stilul artelor martiale, folosind lovituri si pumni in stiluri diferite, inlclusiv kick-box si karate)
•    Kangoo TTR Dance, un antrenament dinamic si dansant, recunoscut de AFFA (Aerobics and Fitness Association of America), REP, FIA si SkillsActiveCareers.
•    Kangoo Power, un antrenament exploziv si motivant, conceput special pentru a solicita intregul corp.
Datorita exerctiilor polimetrice, antrenamentul este accesibil unei catergorii largi de persoane, inclusive celor care in mod normal nu ar opta pentru aerobicul de grup.

Acum ca ai aflat mai multe despre procesul de slabire prin Kangoo Jumps, te invitam sa participi la clasele organizate de Lavinia Cristache, la Eve Gym, pe Calea 13 Septembrie, Str. Progresului nr 90-100. Nu ai nicio scuza sa nu incerci, mai ales ca prima sedinta este gratuita, daca nu ai mai participat pana acum la clasele oferite de Eve Gym.
Mai multe despre Lavinia poti afla de pe www.evegym.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod