5 cazuri noi de infectare cu virusul gripal A/H1N1

Centrul de supraveghere a bolilor transmisibile a anuntat depistarea a cinci noi cazuri de gripa A/H1N1, la Iasi, in urma investigatiilor epidemiologice si de laborator.
Patru dintre persoanele infectate fac parte din grupul de cetateni englezi, care a venit, in urma cu o saptamana, la Iasi, pentru a participa la un proiect social, iar cel de-al cincilea este un copil din Centrul de plasament. Toti sunt contacti ai celor doua persoane care au fost depistate, ieri, cu virusul A/H1N1.

In prezent, cei cinci pacienti sunt transferati din Centrul de plasament la Institutul de Boli Infectioase din Iasi, pentru aplicarea masurilor terapeutice necesare. Starea de sanatate a acestora este buna. Autoritatile sanitare continua supravegherea epidemiologica a celorlalti contacti.

Numarul cazurilor de infectare cu virusul gripal A/H1N1, inregistrate pe teritoriul Romaniei, se ridica la 33.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • marianap pe 1 Iul 2009, 10:06
    buna!

    ar trebui sa consumam mai multe suplimente alimentare biocompatibie cu organismul uman,care ne imbunatatesc sistemul imunitar.si as recomanda:CAROTENOID COMPLEX-------------------------------------------------------------------------------- Carotenoizii, denumiti cate odata si “pastelurile naturii”, sunt o mare familie de pigmenti colorati ai plantelor, multi dintre acestia fiind predecesori ai vitaminei A. Carotenoizii sunt cei ce, de exemplu, confera culoarea rosie - rosiei, portocaliu - morcovilor si galben - dovlecilor. Sunt prezenti chiar si in plante verzi cum ar fi spanacul, dar unde sunt obturati sau mascati de verdele clorofilei. Au fost identificati 600 de carotenoizi, 50-60 dintre acestia gasidu-se in produsul nostru. multa sanate! relatii.0747553095

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod