Ten strălucitor: 6 soluţii naturale, rapide şi ieftine

Dacă vrei ca tenul tău să radieze de sănătate este esenţial să ai grijă la alimentele pe care le consumi, dar mai poţi apela şi la câteva mici trucuri pentru a obţine instant acest efect.

Dacă vrei ca tenul tău să radieze de sănătate este esenţial să ai grijă la alimentele pe care le consumi, dar mai poţi apela şi la câteva mici trucuri pentru a obţine instant acest efect.

Am observat că atunci când recurg la câteva trucuri rapide pentru a-i da tenul acea strălucire pe care toate ne-o dorim, există câteva soluţii care funcţionează de minune şi care nu-ţi vor lua foarte mult timp. De foarte multe ori sunt pe fugă şi nu am timpul necesar să aplic măşti complicate care trebuie să acţioneze câteva minute, prin urmare am încercat să obţin un efect cât mai vizibil apelând la câţiva paşi rapizi.

Iată cum poţi să obţii un ten strălucitor în doar 10 minute, apelând doar la soluţii naturale şi fără ajutorul machiajului:

1. Spală-te pe faţă cu apă rece din abundenţă, dimineaţa imediat după trezire.

2.

Tamponează faţa cu un prosop curat pentru a absorbi excesul de apă.

3. Exfoliază tenul uscat cu ajutorul unei mănuşi abrazive, efectuând mişcări circulare şi delicate pe toată suprafaţa tenului.

4. Pulverizează pe tenul exfoliat apă termală de la frigider şi curăţă faţa cu ajutorul unei dischete demachiante.

5. Mai pulverizează un strat fin de apă termală.

6. Pune pe degete un strop de ulei de cocos presat la rece (uleiul de cocos în care s-au pus la infuzat florile gardeniei de Tahiti, iar mirosul este absolut divin), masează-l în palme şi aplică-l pe faţa pulverizată cu apă termală.

Masează puţin faţa pentru a favoriza absorbţia uleiului. Nu va fi absorbit imediat, dar în maxim o jumătate de oră nu vei mai constata decât o strălucire delicată a tenului. Dacă simţi că tenul este prea gras poţi să-l tamponezi cu un şerveţel de hârtie pentru a absorbi excesul de ulei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod