Recomandările lui Carmen Brumă pentru detoxifiere acasă

Sucurile obţinute prin presare la rece sunt cele mai potrivite pentru a curăţa corpul de toxine şi a-l hrăni cu nutrienţi esenţiali.


După mesele copioase de sărbători este cazul să ne reîntoarcem la o alimentaţie sănătoasă şi un program bine structurat de sport. Sucurile din legume şi fructe presate la rece sunt potrivite pentru a ajuta corpul să elimine toxinele şi a favoriza procesul de slăbire, recomandă Carmen Brumă, consilier pe probleme de nutriție, antrenor de fitness și realizatoare TV.

Cum poţi să faci detox acasă? - recomandările lui Carmen Brumă

1.

Nu sări peste micul dejun!
2. Fiecare masă trebuie să conţină o salată din legume proaspete!
3. Timp de o săptămână înlocuieşte o gustare cu un suc din fructe, legume, frunze, obţinut prin presare la rece. Aceste sucuri stimulează metabolismul, digestia şi favorizează eliminarea toxinelor.

De ce presare la rece? Pentru că sucul este extras lent, cu o viteză de 60 rpm, reducându-se la minim reacțiile oxidative. Se mențin intacte enzimele și vitaminele rezultând mai mult suc de calitate superioară, cu un nivel nutritiv și terapeutic mult mai ridicat.

De exemplu, sucurile verzi detox, bogate în clorofilă, curăţă colonul de toxinele acumulate mai ales în timpul iernii când alimentația este mai săracă în nutrienţi, explică Carmen Brumă.

Alături de Kuvings România, Carmen a demarat o campanie „DETOX.

Acasă” prin care recomandă includerea în alimentația zilnică a unui suc detox obținut prin presare la rece.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod