Grădina de legume a Andreei Marin. Descoperă-i colţul de rai!

Vinete, mirodenii, struguri, ardei, flori multicolore şi multă iarbă verde ţin loc de decor în spaţiul special amenajat pentru relaxare.


Andreea Marin este de o bună vreme o promotoare a stilului de viaţă sănătos şi nu ezită să împărtăşească cu fanii ei de pe Facebook meniurile ei sănătoase de zi cu zi.

Recent a postat pe contul său mai multe fotografii cu grădina de legume şi flori, un adevărat colţ de rai unde se relaxează vedeta de câte ori are timp liber.

Vinete, ardei, struguri, flori în toate culorile, mirodenii şi vlăstarii de floarea-soarelui sunt câteva dintre minuăţiile pe care vedeta le are la îndemână în grădina sa.

"Măria Sa, Natura...

Nu cunosc nimic şi pe nimeni mai înţelept, mai loial şi sensibil, atât aproape de perfecţiune şi de frumuseţea deplină... Ai grijă de Ea, te răsplăteşte, te vindecă, te hrăneşte, te înconjoară cu iubire... Natura e Iubire... În colţul nostru de natură e o întreagă lume, lumea noastră, verde, înmiresmată, îmbujorată, fermecată... Preţuieşte viaţa!", îşi îndeamnă vedeta fanii de pe pagina sa oficială.

Foto: Facebook Andreea Marin

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod