Cum să mănânci echilibrat ca Oprah? Ce are în frigider

Realizatoarea de televiziune americană postează deseori fotografii pe Instagram cu legumele pe care le cultivă, precum şi trucurile care o ajută să fie organizată în bucătărie.


Într-o postare făcută de vedetă pe contul său de Instagram ne arată cum se organizează ea pentru a-şi uşura munca şi a avea ingredientele gata tăiate pentru masa de seară. Cunoscută pentru pasiunea de a găti sănătos, Oprah a postat adesea fotografii cu legume şi verdeţuri proaspăt culese din grădina proprie, precum şi numeroase reţete pe care le prepară acasă.

De data aceasta, vedeta a împărtăşit un truc fanilor săi, şi anume cât de uşor prepară ea cina dacă îşi face timp ca să le organizeze pe toate în frigider.

oprahfridgeSursă foto: Instagram

Astfel, cel mai bun mod de a avea ingredientele la îndemână este acela de tăia legumele necesare pentru orice mâncare şi de a le păstra închise în caserole în frigider.

Astfel, nu mai pierzi timpul pentru a spăla, curăţa şi tăia ingredientele de bază şi masa de seara o poţi prepara mult mai repede.

În frigiderul său Oprah are mereu caserole cu ceapă roşie, ceapă albă, ţelină apio, usturoi, zeamă de lămâie, ardei roşu şi ceapă verde. Toate aceste ingrediente pot să fie baza pentru numeroase măncăruri pe care le poţi face foarte rapid dacă le ai tăiate în frigider.

Acelaşi truc îl poţi aplica şi pentru alte alimente proaspete pentru a le avea la îndemână pentru salate:

-- spală pătrunjelul, spanacul sau orice alte verdeţuri! Lasă-le la scurs pe un prosop de hârtie, după care pune-le în pungi cu sistem de închidere.

Le vei avea proaspete şi la îndemână pentru toată săptămâna.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod