Cum îşi începe Cameron Diaz dimineaţa? De ce arată atât de bine

Vedeta de 41 de ani şi-a schimbat total alimentaţia, iar corpul său este mai puternic ca niciodată, după cum susţine ea. Descoperă-i trucurile!


Anul trecut, cunoscuta actriţă a lansat cartea The Body Book care a ajuns #1 New York Times bestseller. După ce a fost invitată la emisiuni celebre precum The Dr. Oz Show şi Oprah Prime, Cameron Diaz a ajuns să fie un exemplu de urmat pentru multe femei din întreaga lume. Stilul său de viaţă şi regulile de alimentaţie pe care le respectă o fac să fie mai puternică şi să nu-i pese că are 41 de ani.

Ba, mai mult ea susţine că acum corpul său arată mai bine decât atunci când avea 20 de ani.

Ce face actriţa ca să arate atât de bine şi cum îşi începe ea fiecare dimineaţă?

1. Se spală pe dinţi

Acesta este primul lucru pe care-l face imediat după ce s-a trezit.

2. Un litru de apă

Actriţa lasă o sticlă de 1 litru cu apă la îndemână, lângă pat, şi o bea dimineaţă, imediat după ce se spală pe dinţi. "Apa mă trezeşte şi este principala metodă care mă ajută să merg la toaletă", a mărturisit vedeta în cadrul emisiunii The Dr.

Oz Show.

3. Niciodată nu sare peste micul dejun

Vedeta nu consumă dulciuri le micul dejun precum clătite sau granola, care cresc nivelul zahărului din sânge şi provoacă iritabilitate. Ea foloseşte fulgii din drojdie inactivă datorită conţinutului lor bogat în vitamine din complexul B. Îi presară peste salata de crudităţi, terciul de ovăz şi ou pentru a avea un mic dejun echilibrat. "Îmi place să consum multe verdeţuri şi fibre la micul dejun. Stropesc salata cu ulei de măsline, zeamă de lămâie şi puţină sare", spune vedeta.

4. Face sport

Corpul său este tonifiat şi puternic, deoarece actriţa nu ignoră importanţa exerciţiilor fizice. Actrița a declarat mai demult, într-un interviu pentru revista Harper's Bazaar, că îi place să fie activă și că mișcarea a devenit o parte importantă din viața ei.

"Sportul este pentru mine la fel de important ca hrana, somnul și respirația. Corpul se schimbă, dar cu cât lucrez mai mult la vârsta asta, cu atât mai bun e rezultatul", a spus ea.

5. Consumă zilnic lămâi

Foloseşte suc de lămâie peste salată sau în apa plată pe care o consumă. Motivul: lămâia ajută la digestie şi creşte imunitatea.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod