Ce este sucul din iarbă de grâu şi la ce te ajută?

Mulţi specialişti îl consideră a fi un medicament cu puteri vindecătoare. Un institut celebru în lume tratează pacienţii de cancer cu această licoare magică. Băuturile verzi conţin o

Mulţi specialişti îl consideră a fi un medicament cu puteri vindecătoare. Un institut celebru în lume tratează pacienţii de cancer cu această licoare magică.

Băuturile verzi conţin o multitudine de nutrienţi care întăresc organismul şi-l protejează de boli. O băutură pe care mulţi nutriţionişti o recomandă şi care a început să fie din ce în ce mai consumată este sucul din iarbă de grâu.

El este medicamentul cu care Institutul de Sănătate Hippocrates din Florida îşi tratează pacienţii cu cancer (chiar şi în faze terminale) sau alte boli grave.

Asta pe lângă un regim alimentar bazat doar pe hrană crudă, cum ar fi diverse seminţe încolţite, nuci crude, legume, fructe şi alge marine. Toate nepreparate termic.

Cu ajutorul sucului de grâu verde şi-a tratat cancerul de colon în stadiu 4 fondatoarea Institutului Hippocrates, Ann Wigmore.

Ce conţine sucul din iarbă de grâu şi ce beneficii aduce?

Conţine cantităţi însemnate de fier, calciu, magneziu, aminoacizi, clorofilă, vitaminele A, C, E cu numeroase efecte benefice asupra organismului:

- curăţă sângele şi previne anemia;
- menţine starea alcalină a corpului, protejându-l de boli;
- scade tensiunea arterială;
- curăţă ficatul şi-i oferă protecţie;
- împiedică dezvoltarea tumorilor, ajutând la eliminarea toxinelor din corp;
- tratează problemele de la nivelul pielii şi a scalpului (revitalizând părul şi împiedicând încărunţirea lui);
- creşte fertilitatea.

Sucul se prepară din 2 mâini de plantă pe care le pui în storcător şi obţii 50 mililitri de suc pe care îl bei imediat, urmat de 1 pahar cu apă. Limitează-te la o singură doză pe zi pentru început, după care se poate mări cantitatea până la maxim 2 doze de 50 mililitri pe zi, recomandă Ligia Pop, bucătar specializat în bucătăria vegană fără foc.

De asemenea, ca să-ţi fie mai uşor poţi să cumperi de la magazinele naturiste pulbere din iarbă de grâu pe care o poţi amesteca în apă sau smoothie-uri.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod