8 soluţii care alungă senzaţia de foame

Cred că ţi se întâmplă adesea să ai o senzaţie de foame înainte de masa de prânz, cu toate că nu ai sărit peste micul dejun. Ce poţi să faci pentru a potoli senzaţia de foame şi a

Cred că ţi se întâmplă adesea să ai o senzaţie de foame înainte de masa de prânz, cu toate că nu ai sărit peste micul dejun. Ce poţi să faci pentru a potoli senzaţia de foame şi a rezista până la masa de prânz? Este simplu! Vezi câte soluţii ai la îndemână!

Mi se întâmplă adesea ca pe la ora 11:00 să constat că îmi este puţin foame, dar, dacă vreau să iau mesele principale la ore fixe (în jur de 13:30 - 14:00) trebuie să apelez la câteva trucuri hrănitoare care să-mi alunge senzaţia de foame şi să rezist până la ora prânzului.

Iată care sunt soluţii la care apelez cel mai des! Deoarece sunt foarte hrănitoare şi pline de nutrienţi, cantităţile necesare pentru a-mi potoli foamea nu sunt mari. Apelează cu încredere la ele şi respectă cât de cât orele pentru mesele principale!

1. Migdalele crude
Îmi plac la nebunie şi nu este necesar să mănânci mai mult de 10 migdale. În felul acesta nu ai de ce să-ţi faci probleme legate de siluetă.

2. Seminţe de floarea soarelui crude;

3. Nuci braziliene crude/caju/fistic;

4.

O banană;

5. Seminţe de dovleac;

6. Lapte de migdale amestecat în blender cu o banană, pastă de susan şi cacao pudră;

7. Morcovi;

8. Nuci crude.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod