De 1 Decembrie, Sanonet.ro - o comunitate pentru sănătate îi salută pe toţi românii!

CINE ESTE SANONET.RO
Iniţiativa Sanonet.ro îşi propune, începând din această iarnă, să creeze şi să dezvolte o comunitate virtuală de utilizatori şi specialisti, în slujba sănătăţii tale.

Caută pe Sanonet.ro articole şi sfaturi de medicină alternativă, naturală, recomandări pentru dezvoltare personala si pentru un stil de viaţă sănătos, dar şi cele mai noi informaţii din domeniul medical.


CE ÎŞI PROPUNE SANONET.RO

Platforma Sanonet.ro nu înlocuieşte un consult medical de specialitate, ci oferă sfaturi, informatii medicale şi de specialitate despre un stil de viaţă sănătos şi dezvoltare personală, informaţiile prezentate pe site-ul Sanonet.ro având un caracter orientativ.

Membrii comunităţii pentru sănătate Sanonet primesc aici sfaturi şi o a doua opinie asupra unui diagnostic sau a rezultatelor analizelor, şi nu un diagnostic medical, care necesită întotdeauna consultarea în persoană a unui medic specialist.

Misiunea noastră  nu este să îţi recomandăm un specialist.
Ci aceea de a-ţi facilita găsirea comodă şi rapidă a celui mai potrivit specialist pentru tine, stabilirea unui contact online cu el şi programarea la medicul ales.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod