Brandul romanesc Fares sarbatoreste 90 de ani de sanatate romaneasca

Brandul românesc Fares sărbătorește 90 de ani de sănătate românească

Cea mai mare companie românească de fitoterapie sărbătorește 90 de ani de existență.
Și continuă misiunea fondatorilor ei: să aibă grijă de sănătatea oamenilor așa cum are grijă de plantele din ceaiurile și remediile sale naturale. Și continuă să ne ofere energia tămăduitoare a plantelor, sporită prin cercetări și căutari de noi combinații, în fiecare zi.


La împlinirea a 90 de ani, Fares amplasează în mai multe orașe din țară ghivece în formă de căni cu plante medicinale și aromatice. Și dă startul unui concurs cu premii pentru sănătatea românilor. 

Participanții pot câștiga săptămânal 900 de vouchere în valoare de 90 de lei pentru cumpărături pe www.fares.ro. În marea extragere au șansa să câștige unul dintre cele 9 sejururi cu familia în inima Daciei, la Arsenal Park, cu vizită la Fabrica Fares și la Castelul Corvinilor din Hunedoara.

Sărbătorește și tu alături de Fares!

Trimite pe www.fares.ro/90deani o poză cu unul dintre ghivecele Fares sau cu un ceai medicinal ce are pe ambalaj logo-ul Fares 90 de ani și ești înscris automat în concursul aniversar. 

Detalii despre campanie pe www.fares.ro/90deani sau pe facebook-ul Fares. 

Despre Fares Orăștie

Fares are o tradiție de nouă decenii în România si e lider pe piața de ceaiuri și remedii naturale. Peste 20 de milioane de ceaiuri și produse din plante medicinale ajung anual în casele românilor. Acestea iau naștere la Orăștie, în cadrul laboratoarelor de cercetare proprii, unde profesioniști cu pregătire în domenii diferite lucrează impreună pentru a pune la punct rețeta optimă. Se apelează atât la tradiția medicinei populare, cât și la informații științifice de ultimă oră. Astfel, Fares reușește să ofere consumatorilor ceaiuri și remedii din plante medicinale de calitate, din inima Daciei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod