Test. Imaginile care-ţi pun mintea la contribuţie: găseşte diferenţele dintre ele!

Aceste teste care te stimulează să cauţi diferenţele dintre două imagini au menirea de a-ţi îmbunătăţi capacitatea de concentrare.

Puterea de concentrare şi o vedere bună te vor ajuta să faci cu brio acest test. Astfel că dacă faci o pauză, delectează-te cu acest exerciţiu care-ţi testează abilităţile de concentrare, precum şi rapiditatea cu care găseşti diferenţele care apar între două imagini.

Doar persoanele foarte meticuloase, atente la detalii şi cu o putere mare de concentrare vor reuşi să descopere absolut toate diferenţele care apar în setul de imagini pe care ţi l-am pregătit.
Este un exerciţiu foarte bun pentru creier şi pentru vedere, stimulând anumite zone cerebrale şi îmbunătăţind funcţiile cerebrale.

Poate că la primele imagini vei reuşi să descoperi cu uşurinţă diferenţele ascunse, însă mare atenţie deoarece gradul de dificultate creşte şi va trebui să acorzi o atenţie maximă la toate detaliile. Uneori, diferenţele sunt ascunse în cele mai îndepărtate colţuri ale fotografiei şi poate există tentaţia de a renunţa. Nu renunţa atât de uşor şi concentrează-te foarte bine pentru a depista toate diferenţele dintre imaginile semnalate!

Să înceapă jocul!
1 din 19

Găseşte 2 diferenţe

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod