Lucruri pe care femeile care au suferit prea mult le fac diferit

Viața nu este ușoară. Toate persoanele trebuie să treacă prin perioade de suferință, care le influențează personalitatea.
Dacă ai fost dezamăgit în dragoste în mod repetat, vei încerca să eviți situațiile similare. Aceste schimbări sunt atât de subtile, încât devin neobservate și nu suntem conștienți de ele.

Ce fac femeile care au suferit prea mult diferit?

1. Nu mai iau dragostea în serios


Prima ta dragoste nu este prima persoană pe care o iubești, ci prima care îți frânge inima. Odată ce ai încredere completă în cineva pe care îl iubești necondiționat și ești trădat, înveți că și dragostea este o lecție de viață.
Nu mai dorești și nu mai speri să se întâmple și nu mai cauți dragostea. Te gândești că se va întâmpla dacă este menit să se întâmple.

2. Se îndoiesc mai mult de cei din jurul lor


Atunci când ești rănit în dragoste, începi să dezvolți probleme de încredere. Femeile care au suferit prea mult sar mai ușor la concluzii și pun la îndoială intențiile celorlalți. Ele se gândesc doar cum celelalte persoane le pot răni din nou, așa că ajung să se îndoiască de toate acțiunile lor.

3. Construiesc ziduri în jurul lor


Pentru a se proteja de dezamăgirile în dragoste, femeile construiesc ziduri în jurul lor și nu mai lasă pe oricine să treacă de aceste bariere. Este foarte greu să coboare aceste ziduri, având în vedere că au fost trădate emoțional în trecut.

4. Acceptă tristețea ca o parte a vieții


După ce te ridici de fiecare dată când viața te dezamăgește, ești obosit și accepți faptul că fericirea este o iluzie. Femeile care au suferit au experimentat tristețea de prea multe ori și o poartă în sufletul lor.

5. Se concentrează pe propria persoană


Din cauza experiențelor anterioare prin care au trecut, aceste persoane învață pe propria piele că trebuie să aibă grijă de ele înainte de a-și dedica atenția și grija altcuiva. Știu ce vor și nu se vor lăsa oprite de nimeni pentru a obține ceea ce și-au propus.
Iubirea și grija de sine sunt pe primul loc pentru ele, așa cum ar trebui să fie pentru oricine.

6. Elimină oamenii toxici din viața lor


Au fost dezamăgite în mod repetat, iar acum știu cum să citească oamenii. Dacă te joci cu ele, te vor elimina din viața lor, fără a se gândi de două ori. Preferă să nu aibă de-a face cu oamenii pe care îi consideră paraziți și care le fură energia și motivația. Preferă un cerc mic de prieteni adevărați.

iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod