8 trucuri psihologice care te fac și mai atrăgătoare

Poate crezi că atracția dintre doi oameni este ceva întâmplător, ce nu poate fi controlat prea mult. Adevărul este că există numeroși factori care influențează modul în care suntem percepuți de sexul opus.

Chiar și cele mai mici gesturi pot face diferența. Bineînțeles, cea mai bună strategie este să fii întotdeauna tu însăți. Dar dacă miza este mare și îți dorești foarte mult să cucerești pe cineva, atunci poți să apelezi la unele trucuri psihologice, dovedite științific.

Iată câteva secrete care te vor ajuta să fii și mai atrăgătoare: 

1 din 9

Comandă o băutură caldă

Oamenii de știință au descoperit că atracția poate fi asociată cu temperatura. În cadrul unui experiment, participanții au ținut în mâini băuturi calde sau reci în timp ce au discutat cu un grup de oameni. Cei care au avut băuturi reci i-au descris pe ceilalți ca fiind distanți și reci, iar cei care au avut băuturi calde au considerat că aceștia sunt persoane plăcute și calde. Se pare că simplul fapt de a ține o băutură caldă în mâini poate avea un impact asupra modului în care îi percepem pe ceilalți. Poți folosi acest lucru în avantajul tău. Alege o întâlnire într-o cafenea sau ceainărie, în locul unui bar în care se servesc băuturi reci.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod