De ce scuzele întârziate îți pot curăța sufletul

La finalul fiecărei zile, indiferent de cât de mult efort am depus și câte obstacole am întâmpinat, este important ca atunci când punem capul pe pernă să ne simțim în pace și cu sufletul împăcat.
Nu este usor. Nu a fost niciodata usor. Dar odata cu trecerea anilor si atingerea maturitatii, ajungem la un nivel de intelepciune care ne motiveaza sa fim mai buni. Si asa incepe un proces intens prin care incercam sa devenim cea mai buna versiune a noastra.

Ne dorim sa facem bine, sa ajutam chiar si cu gesturi marunte si o vorba frumoasa, vrem sa ii vedem pe cei din jur fericiti si facem tot ce ne sta in putere pentru a ii vedea zambind mai des. Vrem chiar sa gandim mai frumos despre propria persoana si sa ne iubim mai mult (ce pacat ca nu stim sa facem asta in orice moment al vietii).

Si, foarte important, privim intr-un trecut apropiat si invatam sa iertam.
Iertarea nu ne face mai slabi, ci, dimpotriva, devenim puternici pentru ca putem face ceva ce altii nu pot sau nu vor.

DAR PE TINE TE-AI IERTAT?


Cred ca este mai usor sa iti ierti aproapele decat sa te ierti pe tine. La fel cum este mai usor sa te indragostesti de cineva si sa simti iubire pentru acea persoana decat sa te iubesti pe tine insati. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod