Sfaturi și trucuri utile: cum să îți alegi perechea perfectă de jeanși

Jeanșii sunt articolul vedetă al fiecărei garderobe. Te salvează din multe situații, sunt versatili și se găsesc în diferite culori, modele și mărimi.
Știai că, în medie, o femeie are cam șapte perechi de jeanși în șifonier? Această piesă vestimentară a devenit cu adevărat universală, astfel că este important și să știi cum să o alegi.

Uneori este atât de greu să alegi modelul care să se potrivească perfect cu formele corpului tău, încât parcă ești la un pas de a renunța și de a alege orice găsești pe raft. Înainte de a deveni radicală, Divahair.ro te poate ajuta cu sfaturi și trucuri utile cu ajutorul cărora poți să îți alegi perechea ideală cu ușurință data viitoare când faci o sesiune de shopping.


Mărimea


Dacă jeanșii pare că te strâng la prima purtare nu renunța imediat la ei. Aceștia se lărgesc după ceva timp și vor deveni mai mari cu aproximativ o jumătate de măsură. Dacă alegi jeanși prea mari în timp se vor deforma și vor fi mult prea largi. Poți testa foarte ușor care măsură ți se potrivește. Îmbracă blugii și așează-te pe scaunul din cabina de probă. Dacă îți îngreunează resprația nu e un semn bun. Citește continuarea pe Divahair.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod