Modă: Îmbracă-te ca o fată Bond. 20 de rochii de seară sexy

Catifeaua, dantela seducătoare, materialele mătăsoase sau voalul transparent sunt materiale ce trebuie obligatoriu să facă parte din arsenalul de seducţie.
Din 1962, femeile care l-au sedus pe agentul 007 au emanat un sex-appeal aparte prin apariţiile lor misterioase şi outfit-uri “paralizante”. Senzuale, ispititoare cu o frumuseţe răvăşitoare, actriţele Jane Seymour, Grace Jones, Kim Basinger, Ursula Andress, Halle Berry, Michelle Yeoh, Teri Hatcher, Debise Richards, Sophie Marceau, Eva Green, Olga Kurylenko, Berenice Marlohe, Gemma Arterton au fost câteva dintre cele mai atrăgătoare Bond Girls, fascinând deopotrivă bărbaţii şi femeile prin look-ul seducător şi ţinutele extravagante. 

Look-ul “Bond Girl” implică o doză de sexualitate bine ponderată, pe alocuri “condimentatat” cu ceva misterios şi periculos.
Fie că vorbim despre un clivaj ce atrage toate privirile, de o crăpătură pe un picior, de o rochie roşie care să emane pasiune sau negrul misterios, rochia ce se potriveşte unei “agente secrete” a sex-appeal-ului trebuie să fie spectaculoasă.
 
Specialiştii Bella Sposa îţi recomandă câteva modele de rochii care te vor “propulsa” în „spectrul” celor mai sofisticate apariţii la o petrecere tematică sau la evenimentele festive care se apropie cu paşi repezi în aşa fel încât să nu treci neobservată.
Dacă mai ai nevoie de o sursă suplimentară de inspiraţie, noul film din seria Bond, „Spectre” în care joacă Monica Bellucci şi Lea Seydoux, acum pe marile ecrane, îţi poate servi ca exemplu! 

Catifeaua plăcută atingerii, dantela seducătoare, materialele mătăsoase şi voalul transparent sunt materiale ce trebuie obligatoriu să facă parte din arsenalul de seducţie, completat evident de bijuterii opulente, pantofi şi sandale cu tocuri ameţitoare.
 
Rozul pudrat, negrul clasic, albastrul cobalt, violetul sau roşul pasional sunt câteva dintre cele mai elegante culori ale sezonului de iarnă în ceea ce priveşte rochiile de seară spectaculoase.
Fie că le alegi pe cele cu croiala sirenă sau ample, asigură-te că îţi complimentează silueta şi îţi pun stilul în valoare. Adoptă o atitudine misterioasă, sigură pe tine însăţi şi transformă-te măcar pentru o seară într-o Bond Girl... cine ştie de unde te priveşte agentul 007?!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod