Modă. 30 de rochii spectaculoase pentru nunţile la care participi în această vară

Suntem în sezonul evenimentelor speciale şi cu siguranţă ai primit deja invitaţii la numeroase petreceri. Descoperă ce ţinute să alegi ca să fii regina balului!
Printre cele mai importante trenduri ale verii în ceea ce priveşte rochiile de seară se află culorile puternice, intense şi misteriose. Albastrul cobalt, indigoul, movul închis, verdele smarald, toate acestea sunt nuanţe care te vor ajuta să fii în centrul atenţiei. Îţi oferă o alură sofisticată, misterioasă şi sexy. Cel mai bine pot fi asociate cu materialele vaporoase, precum voal, tul, saten şi cu rochiile lungi.

Roşul pur, dar şi nuanţe ale sale mai închise, precum burgund, vişiniu sau marsala, culoarea anului 2015, reprezintă o alegere perfectă pentru evenimentele speciale din această vară.

Dacă preferi rochiile scurte, cele în nuanţe metalice sau cu aplicaţii din paiete sunt ideale pentru această vară.
Iar dacă eşti suficient de îndrăzneaţă, modelele cu zone trasparente şi aplicaţii din cristale sau paiete, în stilul celor purtate de starurile de Hollywood, se numără printre stilurile vedetă ale acestui sezon.

În ceea ce priveşte croiala, rochiile lungi şi foarte vaporoase, la fel şi cele care îţi lasă umerii goi sunt opţiunile perfecte pentru vara aceasta.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod