Modă. 25 de vedete care arată uimitor în rochii roşii. Inspiră-te din stilul lor

Actriţa Lea Michele şi supermodelul Heidi Klum sunt două dintre starurile care au făcut senzaţie purtând ţinute foarte sexy în această culoare pasională.
Roşul reprezintă pasiunea, iubirea, dar şi sexualitatea. Este o culoare care atrage instant atenţia, motiv pentru care şi vedetele de la Hollywood care vor să fie întotdeauna în prim-plan aleg să poarte tot mai des rochii şi ţinute complet roşii.

La ediţia de anul acesta a Globurilor de Aur numeroase vedete au purtat ţinute în această culoare. Supermodelul Heidi Klum a purtat o rochie roşie asimetrică, cu trenă, iar actriţa Allison Williams şi-a făcut apariţia într-o rochie roşie cu aplicaţii.
Şi frumoasa actriţă Catherine Zeta-Jones a ales tot o rochie roşie, o creaţie Angel Sanchez, pentru cea de-a 72-a ediţie a Globurilor de Aur.

Iar la Gala Premiilor Oscar din acest an, printre starurile care au purtat ţinute roşii s-au numărat actriţa Suki Waterhouse, care a avut o superbă rochie Burberry cu decolteu adânc în formă de "V", Nina Dobrev care a purtat o rochie cu aplicaţii din dantelă în zona taliei sau actriţa de origine germană Diane Kruger, care şi-a făcut apariţia într-o salopetă elegantă asimetrică, pe un singur umăr.

Şi interpreta personajului Anastasia din filmul Fifty Shades of Grey, actriţa Dakota Johnson a purtat o rochie roşie, asimetrică, cu detaliu argintiu în zona umărului stâng.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod