optiplaza

Machiaj fara perdea


Ai ales sa-ti schimbi look-ul? Sa renunti la ochelari in favoarea lentilelor de contact? Verdictul este clar: esti mult mai sexy in aceasta noua ipostaza. Mai ales daca ai optat pentru lentile de contact marca Bausch & Lomb.
 
Si daca stai bine sa te gandesti, e mai mult decat normal. Ochii, la fel ca si tinutele, coafurile, accesoriile trebuie sa fie in tendinte. Fara sa mai stea ascunsi in spatele ochelarilor!
Si unde mai pui ca un machiaj frumos iti va scoate si mai mult ochii in evidenta. Si vei deveni mai prezenta si mai seducatoare. Dar nu uita! Mare atentie la machiajul pe care il aplici in jurul ochilor!
Altfel poti avea parte de reactii alergice. “Pentru purtatorii de lentile de contact sau pentru ochii sensibili, produsele de machiaj utilizate trebuie sa fie hipoalergice. Pe langa aceasta atentionare, domnisoarele si doamnele trebuie sa ia in considerare ca fardurile trebuie inlocuite odata la 3-4 luni, pentru ca le expira conservantii”, spune dr. Ionut Costache, specialistul Bausch & Lomb. “Lentilele se aplica inaintea machiajului si se scot inainte sa va demachiati”, adauga acesta.
Alte sfaturi? Nu aplica niciodata creionul dermatograf pe marginea interna a pleoapei. Si nu schimba cu alte persoane produsele tale cosmetice sau lentilele de contact. Acum du-te si pune-ti in valoare frumusetea. Poti achizitiona lentilele de contact marca Bausch & Lomb din orice magazin Optiplaza din tara.