Cum sa construiesti cele mai cool tinute pentru aceasta vara, la preturi accesibile

Noile trenduri de vara au acaparat deja strazile si magazinele, iar tu înca nu ti-ai înnoit garderoba? Îti doresti o Nirvana a shoppingului, din care sa posi procura cele mai cool haine pentru întreaga familie, fara a cheltui o mica avere pentru a fi în trend?
Magazinul Carrefour îti pune la dispozitie noile colectii TeX pentru adulti si copii, pentru ca tu sa te bucuri de vara fara sa fii nevoita sa reduci bugetul pentru vacanta. Aici vei beneficia de calitate la cele mai mici preturi si vei fi în tendinte fara sa renunti la confort.
 
Iata care sunt colectiile pe care nu trebuie sa le ratezi:
 

TeX Basic

 
Confortul este extrem de important, mai ales în sezonul cald, când pielea ta are nevoie sa respire si totodata sa fie protejata. În aceasta linie a noii colectii Tex vei gasi articole perfecte pentru tinutele tale de zi, de la pantaloni si tricouri la camasi si jachete.
Colectia este perfecta pentru un look smart casual si se pliaza pe dimensiunile oricarui buzunar.
 

TeX Casual

 

Lookul smart casual se adreseaza cu precadere persoanelor care pun întotdeauna confortul înaintea trendurilor. Asta nu înseamna ca nu vei fi la moda însa, pentru ca articolele din aceasta colectie sunt inspirate din culorile vesele care au cucerit podiumurile. Iar daca îti doresti un plus de siguranta, poti opta pentru produsele realizate din bumbac organic, care nu contin coloranti si alergeni.

 

TeX Sport

 
Aceasta linie a colectiei este dedicata persoanelor active, carora nu le place sedentarismul. Tesaturile anti-perspirante si rezistenta la uzura a acestor articole vestimentare le face perfecte pentru zilele toride în care vrei sa alergi, sa te plimbi cu rolele sau cu bicicleta, sa joci fotbal sau tenis sau sa mergi la sala de fitness.
 

TeX Lenjerie

 
Piesele de lenjerie intima Tex sunt confectionate din material de calitate, prietenoase cu pielea ta si a copiilor tai. Acestea sunt disponibile atât pentru femei cât si pentru barbati, iar varietatea modelelor le face versatile si potrivite pentru toate gusturile.

 

TeX Nightwear

 
Ce poate fi mai placut în serile de vara decât sa dormi îmbracata într-o pijama usoara si placuta la atingere? Tex Nightwear îti pune la dispozitie, prin intermediul magazinelor Carrefour, cele mai confortabile piese vestimentare pentru dormit pentru întreaga familie.
 

TeX Baby

 
Si pentru ca brandul se adreseaza tuturor membrilor familiei, copiii si nou-nascutii nu sunt scosi din aceasta ecuatie. Materialele naturale sunt perfecte pentru pielea celor mici, iar multitudinea de piese vestimentare si accesorii disponibile în magazinele Carrefour îti va permite sa alcatuiesti o întreaga garderoba estivala pentru copiii tai.

 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod