Femeie în costum de baie alb

Costume de baie în funcţie de forma corpului. Află ce te avantajează!

Femeie pe plaja in costum de baie
 

Corp androgin

Este caracterizat prin linii drepte şi lipsa unei talii prea bine conturate. Dacă te regăseşti în descriere, atunci va trebui să alegi costume din două piese şi sutiene cu croieli feminine, cu cupe bine definite. De asemenea, optează pentru imprimeuri delicate, florale şi nuanţe pastelate, care îţi oferă un plus de feminitate. Evită sutienele de tip bustieră sau costumele dintr-o singură piesă, care accentuează liniile drepte. Slipii cu detalii în lateral, aşa cum sunt cei cu şnururi sau funde în părţi oferă mai mult volum în zona şoldurilor şi te ajută să obţii impresia unui corp de tip clepsidră.

Umeri laţi

Nu poţi face prea multe pentru a masca umerii laţi, dar există câteva trucuri care te pot ajută. Optează pentru costume de baie cu topuri asimetrice, cu bretele pe un singur umor, care vor masca volumul în această zonă.
Alege costume întregi într-o singură culoare, dar cu inserţii de culori diferite pe laterale, care te vor ajuta să creezi impresia unei siluete de tip clepsidră.

"Aripioare"

Este vorba despre depozitele de grăsime aflate de o parte şi de cealalta a şoldurilor, şi cu care femeile se confruntă adesea. Este mult mai uşor să le ascunzi de cât te-ai fi gândit. Slipii cu talie înaltă, aflaţi din fericire în tendinţe, îţi vor camufla aceste mici imperfecţiuni. Ai grijă însă ca talia lor să îţi depăşească buricul, altfel colăceii ar putea să fie puşi în valoare şi cu siguranţă nu îţi doreşti asta.

Colăcei

Şi pentru că a venit vorba de "colăceii" de pe abdomen, trebuie să ştii exact cum să îi camuflezi la plajă. Pe lângă slipii cu talie înaltă, care îţi ascund şi "aripioarele", mai poţi alege costumele de baie foarte dintr-o singură piesă.
Acestea vor acţiona precum un corset, ascunzând grăsimea din zona abdomenului. De asemenea, costumele dintr-o singură piesă cu un decolteu adânc vor capta atenţia în partea de sus a corpului. Este valabil şi în cazul în care costumul tău este decorat cu accesorii interesante în zona de top.
 
 
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod