8 pași pentru a vă păstra fustele și rochiile în cea mai bună formă

Fustele și rochiile sunt adesea cele mai delicate articole din dulapul dumneavoastră. Unele dintre ele - cum ar fi cele pe care le purtați la nunți - ar putea fi, de asemenea, și cele mai scumpe. Asta înseamnă că au nevoie de îngrijire suplimentară.
Pentru a vă ajuta să le păstrați în cea mai bună formă, maximizând spațiul, am creat acest articol despre cele mai bune moduri de a stoca, curăța și organiza fiecare fustă și rochie pe care o dețineți. Vă va ajuta să păstrați totul, de la fuste scurte până la rochii de seară, în cele mai bune condiții.

1. Editați-vă colecția


Experții sunt de acord: atunci când vă organizați hainele, ar trebui să faceți întotdeauna o evidență inițială a articolele pe care le purtați efectiv și a celor care adună praful.

Editarea garderobei este un proces atent.
Dacă doriți să vă editați hainele, ar trebui să vă cunoașteți stilul personal din timp. Cum vreți să arătați? Care este stilul dvs. de viață? Acesta este pasul pe care toată lumea îl omite și nu își pot da seama de ce nu își pot organiza dulapurile.

Treceți prin aceste întrebări în timp ce vă uitați peste fuste și rochii. Dacă găsiți ceva care nu se potrivește aspectului sau stilului dvs. de viață, puneți-l într-o grămadă pentru donații. Vă recomandăm să păstrați o „geantă de donație” chiar în dulap, astfel încât atunci când observați ceva pe care nu îl purtați, să îl puteți elimina imediat.

2.
Sortați fustele și rochiile în funcție de sezon


Nu veți purta fuste grele din stofă atunci când este o zi fierbinte fierbinte de vară sau rochii de vară în timpul iernii. Citește continuarea pe Divahair.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod