Reciclează haine vechi şi le transformă în ceva incredibil! Şi nu a făcut cursuri de design

„Arată bine, simte-te bine şi fă numai bine„ este filozofia de viaţă a unei mame care a uimit Internetul cu talentul ei de a transforma orice piesă vestimentară veche în una modernă şi stilată.
Sarah Tyau este mama a trei copii şi a început să recicleze hainele vechi după naşterea primului copil. Ceea ce la început era o metodă de a economisi bani s-a transformat într-o adevărată pasiune, iar femeia reuşeşte să uimească pe toată lumea cu talentul său.

Chiar dacă nu are studii de specialitate, ea a învăţat singură să transforme haine vechi în piese vestimentare noi care arată foarte bine. "Dacă stau acasă cu trei copii nu îmi rămâne mult timp să-mi perfecţionez munca, dar aş vrea să fac câteva cursuri de specializare cât de curând.
Aşa că îndemânarea mea este una rudimentară şi cu tehnicile de bază. Şi chiar nu este ceva complicat de realizat. Însă, la ceea ce mă pricep foarte bine este tocmai faptul că nu îmi ia mai mult de 15-30 de secunde să îmi închipui cum ar trebui să transform o piesă vestimentară ca să arate excelent",
spune Sarah, citată de BoredPanda.

Ea are peste 145.000 de urmăritori pe Instagram care o apreciază pentru talentul său. Iată câteva dintre transformările sale care te lasă cu mut de uimire!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod