Victoria Beckham, o adevărată colecţionară de poşete. Ce branduri preferă!

Dacă s-ar face un top al vedetelor internaţionale care deţin un număr record de poşete, cu siguranţă Victoria Beckham ar ocupa un loc fruntaş (părerea mea este că ar putea să ia premiul cel

Dacă s-ar face un top al vedetelor internaţionale care deţin un număr record de poşete, cu siguranţă Victoria Beckham ar ocupa un loc fruntaş (părerea mea este că ar putea să ia premiul cel mare, degajat).

Iar dacă, prin absurd, Victoria ar rămâne fără bani, colecţia ei de poşete s-ar transforma într-un adevărat cont bancar, unul demn de un milionar. Şi nu spun vorbe mari, Victoria deţine cele mai scumpe şi mai rare modele de genţi din lume care valorează peste două milioane de euro.

Preferatele ei sunt genţile Hermes, binenţeles, cele mai scumpe genţi din lume.

Deţine peste 100 de modele, în toate culorile şi dimensiunile posibile. Cea mai ieftină geantă Hermes pe care o are Victoria valorează în jur de 6.000 de dolari, iar cea mai scumpă a costat 125.000 de dolari şi a primit-o cadou de la soţul său, David Beckham, de Crăciun, în anul 2008. Vorbim despre un model exclusivist, cu un diamant de trei carate pe încuietoare.

Însă, Victoria nu preferă numai poşetele Hermes. Chanel, Dior, Alexander McQueen şi alte branduri celebre fac parte din colecţia vedetei.

Iar pentru că Victoria are propria linie de accesorii, poşetele semnate de ea nu-i lipsesc de la braţ (unde mai pui că arată şi foarte bine).

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod