Şapte actriţe faimoase şi poşetele lor în campaniile din 2014

Marile case de modă cheltuiesc în fiecare an bugete de milioane de dolari pentru a-şi promova imaginea şi creaţiile, folosind echipe de profesionişti şi vedete internaţionale. Cu mult

Marile case de modă cheltuiesc în fiecare an bugete de milioane de dolari pentru a-şi promova imaginea şi creaţiile, folosind echipe de profesionişti şi vedete internaţionale.

Cu mult înainte de a ajunge pe piaţă colecţiile lor, marile case de modă pregătesc campanii de publicitate şi reclame, ceea ce presupune o nouă muncă de creaţie care are drept scop, evident, vânzarea la scară cât mai extinsă a creaţiilor designerilor. De aceea este atât de importantă imaginea pe care o promovezi, iar imaginea asta este de cele mai multe ori reprezentată de top modele, dar şi de actriţe celebre sau cântăreţe.

Acestea din urmă sunt cele mai valoroase, dar şi cele mai scumpe datorită popularităţii de care se bucură. Evident, foarte importantă este şi echipa din spatele acestor vedete, de la fotograf, la regie, lumină, machiaj etc.
Lumea aceasta e fascinantă, aşa că am ales pentru azi să vă prezint şapte vedete prezente în campaniile unor case de modă internaţionale. Actriţele pozează aici alături de genţile create pentru acest an fie pentru sezonul de primăvară-vară, fie pentru cel de toamnă-iarnă.
Vă las să le admiraţi şi să decideţi voi care vi se par de cel mai mare impact, cu promisiunea că voi reveni şi cu reclame la caselor de modă care au folosit top modele.

1. Casa Dior apelează pentru al şaselea an consecutiv la actriţa franceză Marion Cotillard – fotografie realizată de Jean-Baptiste Mondino.

2. Actriţa americană Michelle Williams fotografiată de Peter Lindbergh în campania Louis Vuitton.

3. Actriţa şi cântăreaţa americană Leighton Meester pentru campania Naf-Naf.

4.

Actriţa australiană Nicole Kidman este pentru al patrulea an consecutiv imaginea Jimmy Choo, fotografiile fiind realizate de Willy Vanderperre.

5. Actriţa şi cântăreaţa americană Miley Cyrus în campania Marc Jacobs, fotografiile fiind realizate de David Sims pe o plajă din Los Angeles.

6. Actriţa americană Jennifer Garner în campania brandului italian Max Mara, fotografiata de Mario Sorrentiş.

7. Actriţa spaniolă Penelope Cruz într-o campanie Loewe, realizată cu fotografii Mert Alas si Marcus Piggott.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod