Plicurile care se rulează au cucerit iubitoarele de modă. Ţie îţi plac?

Un nou trend şi-a făcut loc în lumea accesoriilor. Plicurile "roll me up" sau mai pe româneşte plicurile care se rulează. Totul a început cu renumita pungă de hârtie a lui Jill Sander care a

Un nou trend şi-a făcut loc în lumea accesoriilor. Plicurile "roll me up" sau mai pe româneşte plicurile care se rulează. Totul a început cu renumita pungă de hârtie a lui Jill Sander care a făcut furori printre iubitoarele de modă şi care a impresionat prin simplitate şi unicitate.



După "punga de prânz" Vasari propusă anul trecut de Jill Sander a urmat clutch-ul "roll me up" propus de casa Celine pentru această vară. Iar de aici şi până la preluarea modelului de către brand-urile de retail, cu Zara actor principal, n-a mai fost decât un pas.

Din punctul meu de vedere acest accesoriu este unul foarte practic.

Îl poţi purta în timpul zilei ca pe o geantă de umăr (modelul are şi o curea detaşabilă), dar şi seara ca pe un plic foarte şic. Culorile pe care designerii le-au propus pentru acest model sunt variate. De la cele clasice (negru, maro sau alb) până la pasteluri sau culori intense.

Trebuie să recunosc, pe mine m-a cucerit acest trend şi sunt foarte mândră de geanta mea "roll me up" (mai ales că încă nu a "invadat" străzile Bucureştiului). O port în timpul zilei, este destul de încăpătoare, cu fuste lejere de vară şi balerini, dar şi seara cu jeanşi şi tocuri sau cu rochii vaporoase.

Iar dacă pun în balanţă şi faptul că această geantă mă duce cu gândul la cineva drag sufletului meu, atunci nu pot decât să spun că este accesoriul meu preferat din această vară. Vouă vă place?

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod