Pentru această primăvară, Louis Vuitton mizează pe roșu și negru

Monogramele fac să fie identificate cu ușurință produsele marilor branduri și, de aceea, au o mare importanță pentru fanii lor. Este cel mai simplă asociere pe care clienții o pot face cu o

Louis-Vuitton-Petite-Malle-Monogram-Infrarouge

Monogramele fac să fie identificate cu ușurință produsele marilor branduri și, de aceea, au o mare importanță pentru fanii lor. Este cel mai simplă asociere pe care clienții o pot face cu o anumită marcă. După ce în ultimii ani a existat un impuls major de a se renunța sau a face cât mai discrete monogramele, acestea revin din nou în actualitate, marile branduri punând din nou accent pe semnăturile lor.

Louis-Vuitton-Alma-Monogram-Infrarouge

Louis Vuitton este una dintre marile case de modă care încearcă să refacă continuu monograma LV, cu interpretări de sezon, care să atragă atenția.

Louis Vuitton Monogram Infrarouge este astfel cea mai recentă interpretare a monogramei LV, care vine cu un scris roșu pe un fond negru, iar această imprimare este ceva nou și foarte îndrăzneț.

Louis-Vuitton-Soft-Dora-Monogram-Infrarouge

Această nouă monogramă roșu pe negru a fost realizată pentru colecția din primăvara acestui an. Conform purseblog.com prețurile acestor genți variază între 3.550 și 3.950 dolari.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod