Pamela Andreson poartă o poşetă de piele de la Alaïa, prea clasică pentru stilul ei

Vedeta a fost fotografiată în timp ce se întorcea la hotelul ei din New York după ce luase masa de prânz în oraş. Coincidenţă sau nu, vedeta şi-a ales geanta ca şi bluza cu un model ca de

Vedeta a fost fotografiată în timp ce se întorcea la hotelul ei din New York după ce luase masa de prânz în oraş. Coincidenţă sau nu, vedeta şi-a ales geanta ca şi bluza cu un model ca de broderie spartă.

Pentru o persoană noncomformistă ca Pamela, geanta Alaïa Laser-Cut Tote pare mult prea formală, dar poate face parte din noul ei stil. Pamela Andrerson a cunoscut în acest an o revenire în editorialele de modă ale mai multor reviste, promovând mai ales stilul indie (indie îşi are originea în cuvântul „independent").

Conform purseblog.com, geanta purtată de Pamela Anderson nu este încă disponibilă online, dar alte genţi şi pantofi de la Alaia se pot găsi pe Net-A-Porter


Totuşi, alegerea acestei genţi de către Pamela naşte un mic conflict de interese, dat fiind că vedeta a apărut în numeroase campanii ani-blană şi anti-piele. Dar nici nu e prima vedetă care face asta.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod