Mulberry vine cu o colecţie 3D inspirată de celebrul model Cara Delevingne

Acestea pot fi transformate şi purtate în trei feluri: ca rucsac, ca poşetă de mână sau ca geantă de umăr. În cadrul London Fashion Week, Mulberry a prezentat o nouă colecţie de genţi

Acestea pot fi transformate şi purtate în trei feluri: ca rucsac, ca poşetă de mână sau ca geantă de umăr. În cadrul London Fashion Week, Mulberry a prezentat o nouă colecţie de genţi inspirată şi prezentată de celebrul model al momentului, Cara Delevingne.

Colecţia anterioară, al cărei nume este Mulberry Del Rey nu a avut un succes prea mare, aşa că de această dată s-a optat pentru alegerea unui nume mai fashion, respectiv Mulberry Cara Delevingne. Este vorba de o colecţie inspirată din stilul practic dar elegant al supermodelului, dar care ţine cont şi de moştenirea casei Mulberry.

Cara, invitată în studiourile de la Londra, a ţinut cont de istorie, elementele moderne şi eleganţa minimalistă. Astfel s-a ajuns la această colecţie 3D, pentru că genţile pot fi transformate din geantă de mână în geantă de umăr şi în rucsac.

Genţile vor fi disponibile în mai multe variante: din piele matlasată, din două nuanţe de păr de viţel gen camuflaj-print şi o ediţie matlasată cu o emblemă cap de leu. Sursa de inspiraţie pentru acestă emblemă se pare că a fost chiar tatuajul de pe unul dintre degetele modelului Cara Delevingne.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod