Moştenitoarea Nicky Hilton a făcut o pasiune pentru Chanel

Nicky Hilton a fost surprinsă aici patrulând pe străzile New York-ului la fel ca toată lumea, deosebirea făcând-o evident ţinuţa ei scumpă, dar de mult bun gust. Şi cum la modă sunt

Nicky Hilton a fost surprinsă aici patrulând pe străzile New York-ului la fel ca toată lumea, deosebirea făcând-o evident ţinuţa ei scumpă, dar de mult bun gust.

Şi cum la modă sunt imprimeurile florale, rozul şi dantelările, Nicky Hilton a demonstrat că le are pe toate şi le poate combina într-un mod cât se poate de plăcut. Binenţeles că şi geanta este în ton cu ţinuta, ea având atârnată pe braţ o poşetă Chanel Flap roz.
De altfel, în ultima perioadă ea a fost văzută cu o mulţime de genţi de la Chanel, scrie purseblog.com.

Cam de cinci ori din şase prezentări ale genţilor ei, Nicky era pe braţ cu un model Chanel. Printre cele mai interesante din  recentele ei achiziţii se numără Chanel Boy Brick Clutch şi Chanel No.5 Perfume Bottle Clutch.
Nicky Hilton are o seamă de preocupări ea fiind şi model şi designer şi femeie de afaceri şi, binenţeles, moştenitoare (deşi asta nu e o preocupare probabil îi aduce cei mai mulţi bani), fiind una dintre strănepoatele lui Conrad Hilton, cel care a înfiinţat celebrul lanţ hotelier.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod