Miley Cyrus şi colecţia ei impresionantă de genţi. Care este preferata ta?

Miley Cyrus se află în această perioadă în mijlocul unui scandal iscat după prestaţia sa de săptămâna trecută de la Premiile MTV. Vedeta în vârstă de 20 de ani a șocat prin

Miley Cyrus se află în această perioadă în mijlocul unui scandal iscat după prestaţia sa de săptămâna trecută de la Premiile MTV.

Vedeta în vârstă de 20 de ani a șocat prin apariția sa de pe scenă, într-un sutien și bikini din latex de culoarea pielii, dar şi prin prestaţia sa demnă de un adevărat film porno.

Se pare că Miley s-a săturat de imaginea de fată cuminte pe care a dobândit-o în urma rolului Hannah Montana şi vrea cu orice preţ să-şi şocheze fanii. Iar pentru acest lucru e dispusă să facă orice.

Haine foarte sexy, tunsori excentrice, tatuaje, poze indecente postate pe reţelele de socializare, toate cu un singur scop: să atragă atenţia.

Dacă e să analizăm stilul vedetei din anii trecuţi, vom observa o diferenţă majoră între adolescenta care prefera clasica geantă Chanel 2.55 (de care a fost dependentă foarte mult timp) şi tânăra care astăzi simte nevoia să şocheze prin apariţii indecente.

Genţile de la Chanel, Prada, Louis Vuitton sau Balenciaga erau preferatele ei, iar cele mai multe sunt modele clasice pe care orice fată "cuminte" le are în garderobă.

Ba mai mult, le asorta la ţinute decente, normale pentru o adolescentă.

Ştiu că imaginea ei din ultimele luni este o strategie de promovare şi o încercare de a schimba ceva în cariera sa, dar parcă îmi plăcea mai mult de Miley anul trecut când asorta la o pereche de jeanşi scurţi şi un tricoul XXL, o poşetă Chanel. I se potrivea mai bine acest stil.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod