Hai la o plimbare cu căruciorul prin oraş!

În urmă cu mulţi ani, într-o vacanţă la Paris, am rămas surprinsă când am văzut că francezii mergeau la piaţă cu un cărucior foarte practic (pe vremea când la noi încă se foloseau

În urmă cu mulţi ani, într-o vacanţă la Paris, am rămas surprinsă când am văzut că francezii mergeau la piaţă cu un cărucior foarte practic (pe vremea când la noi încă se foloseau sacoşele de rafie). Între timp, acele cărucioare au apărut şi la noi, iar acum toată lumea le foloseşte pentru cumpărăturile zilnice.


Însă, şi mai surprinsă am fost când am văzut că simpaticul cărucior a fost transformat într-o geantă-rucsac foarte şic. Prima dată l-am văzut pe blogul lui Maurice Munteanu (care s-a declarat cucerit definitiv).

După, l-am mai găsit şi pe diverse bloguri de fashion din afară şi am ajuns la concluzia că, într-adevăr, arată foarte bine.

Numele lui este Wagon şi îl găsiţi pe www.welcomecompanions.com. Şi, aşa cum a spus şi Maurice, este "cel mai practic, adorabil şi inocent cărucior, made in L.A.".

Cu acest cărucior poţi transporta orice. De la cumpărăturile zilnice din piaţă, până la cărţi, haine, pantofi şi alte lucruri necesare unei fete cochete.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod