Cum îți dai seama dacă o poșetă este originală sau nu. Află la ce să te uiți!

Detaliile sunt foarte importante atunci când alegi să îți cumperi o geantă, mai ales dacă aceasta este una foarte scumpă. Află la ce trebuie să fii atentă înainte de a-ți

Detaliile sunt foarte importante atunci când alegi să îți cumperi o geantă, mai ales dacă aceasta este una foarte scumpă.

Many color women bags  on white

Află la ce trebuie să fii atentă înainte de a-ți achiziționa o geantă:

1. Verificați dacă materialul este din piele

În interiorul genții întodeauna trebuie să găsiți detalii despre materialul folosit. Uneori există și o mostră din pielea respectivă, pentru a-i vedea mult mai bine textura. O piele fină se simte și la mână, dar și la ochi, ea nu trebuie să prezinte defecte ori denivelări.

2.

Prezența obligatorie a cărții de autenticitate

Această minibroșură conține un cod care trebuie să coincidă cu codul inscripționat pe eticheta cusută în interiorul poșetei.

3. Testul focului

Dacă din întâmplare ai o brichetă la tine, o poți folosi pentru a testa calitatea materialului. Nu este o soluție prea elegantă, însă de cele mai multe ori s-a dovedit a fi foarte utilă. Dacă geanta este din piele sau tratarea ei este de foarte bună calitate, atunci ea nu va suferi nicio modificare în contact cu focul.

Dacă pielea nu este naturală, atunci ea se va strânge și își va schimba vizibil aspectul.

4. Cusăturile și metalele

Metalul trebuie să fie foarte strălucitor și uniform, orice mică modificare a acestuia este un semnal de alarmă. Și cusăturile sunt foarte importante, acestea trebuie să fie foarte rezistente.

5. Gențile originale sunt mai grele

Dacă geanta pe care ai ales-o este foarte ușoară, atunci ar trebui să îți pui semne de întrebare. Casele mari de modă, dar și firmele care se respectă, vor folosi întoteauna materiale de calitate, așa că nu vor opta pentru plastic sau pentru metale deosebit de ușoare.

Pielea naturală cântărește mult mai mult decât pielea ecologică, așa că fiți atente la acest aspect.

6. Plasticul de pe mânerele genților

Acel plastic care învelește mânerele ar trebui să lipsească cu desăvârșire, altfel geanta este cu siguranță un fake. Chiar dacă seamănă izbitor de mult, astfel de genți vei găsi doar la tarabe sau la magazinele din colțul străzii.

7. Mergi la un magazin autorizat

Brandul este important, și asta reiese chiar și din prețul produsului pe care ți-l dorești.

Niciodată să nu te aștepți să găsești o astfel de geantă la un preț foarte mic, chiar dacă este la reducere.

8. Certificatul de garanție

Nu pleca din magazin fără să ți se dea acest certificat. Geanta ar trebui să aibă minim un an de garanție, timp în care o poți returna sau înlocui dacă este nevoie.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod