Campania Musette pentru toamnă-iarnă 2014. Vezi primele imagini!

Campania Musette pentru sezonul toamnă-iarnă 2014 m-a atras încă de la primele poze. Iniţial am crezut că este vorba despre un proiect internaţional. Însă, la o privire mai

Campania Musette pentru sezonul toamnă-iarnă 2014 m-a atras încă de la primele poze. Iniţial am crezut că este vorba despre un proiect internaţional.

Însă, la o privire mai atentă am observat că sesiunea foto a fost realizată de o echipă de români. Şi parcă mi-a plăcut şi mai mult. Domnica Mărgescu (director de modă Elle România) şi Maurice Munteanu (redactor de modă Elle România) s-au ocupat de concept şi styling, iar Gabi Hiriţ de fotografii.

Campania este una simplă, fără decoruri extravagante sau alte "artificii" vizuale care să te atragă.

Pantofii şi poşetele sunt principalele vedete. Culoarea dominantă este negru, "acompaniat" pe alocuri de un roşu senzual. De altfel, combinaţia negru-roşu este prezentă în toate colecţiile marilor case de modă internaţionale. O alăturare foarte sexy, care îmi place foarte mult.

Vă las să admiraţi pozele şi aştept părerile voastre. Pe mine m-au cucerit, poate şi pentru că am o slăbiciune pentru dantela neagră, accesoriile roşii, combinaţia de voal şi bocanci (o îmbinare perfectă a femininului cu masculinul), jachetele croite în linii drepte şi simple şi, nu în ultimul rând, pantofii stiletto :)

Noua colecţie este dipsonibilă în toate magazinele Musette din ţară, dar şi online.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod